Názov: Krém zloženie.

Popis: Zobrazenie zložiek stanovené pre výrobu tradičných vanilkovej zmrzliny, s kopírovať priestor. Recept nižšie. Slúži 6300ml dvojité cream300ml milk1 vanilka pod6 vajcia yolks150g koliesko sugarPour smotanu a mlieko do kastróla. Plátok vanilkový struk na polovicu po dĺžke a škrípanie semená do panvice, aj pridanie split vanilkový struk. Prinesie zmes takmer do varu, potom odstrániť z tepla, takže to pol hodinu alebo tak, vanilka, aby naliať mlieko. Poraziť žĺtky s cukrom do ľahké a nadýchané. Odstrániť vanilkový struk z mlieka a pridajte vajcia a cukor zmes. Teplo puding cez stredne tepla a za stáleho miešania priebežne s vareškou. Priviesť ju pomaly k varu, ale nedovoľte, aby sa vlastne variť. Keď puding je dostatočne hrubé na to, aby tenko plášť zadný drevené lyžice, odstrániť z tepla. Nalejte ju do studenej misy a nechajte ju vychladnúť. Môžete rýchlosti to až tým, že misa v povodie ľadovo studenej vody. Raz to je v pohode, chladom to za pol hodinu alebo tak pred liatím do zmrzlinu stroj a prevratu až takmer mrazené.

TIP:
Kliknutím na jednotlivé kľúčové slová alebo slovné spojenia môžete spustiť vyhľadávanie ďalších tématicky podobných obrázkov.
Extra malý
0.15 MP
304 x 480 pix
2.6 cm x 4.1 cm
Malý
0.41 MP
507 x 800 pix
4.3 cm x 6.8 cm
Stredný
3 MP
1378 x 2175 pix
11.7 cm x 18.4 cm
Veľký
5 MP
1780 x 2808 pix
15.1 cm x 23.8 cm
Maximum
15.75 MP
3159 x 4985 pix
26.7 cm x 42.2 cm